Vi skaber…

Er du nysgerrig på om HTX er noget for dig?

Se filmen og få et super godt indblik i, hvad det vil sige at gå på HTX. Du møder nogle af vores elever, som fortæller om fagene, lærerne, vennerne, studiemiljøet og det fedeste ved at gå på HTX.

Vi skaber

Teknisk gymnasium Lolland-Falster er for dig, der brænder for at skabe og gøre forskel i verden. Det er for dig, der er idérig og nysgerrig. Du har lyst til at undersøge om teorierne passer på den verden vi lever i. Vi lærer dig at tænke innovativt og at kaste dig ud i opgaverne, så du sammen med de andre studerende selv skal finde løsninger.
Hør hvad Lukas mener.

 

Udfordringer

Du bliver udfordret både fagligt med en masse nye fag, men også personligt i kraft af projektarbejde, hvor du skal fordybe dig i større projekter – sammen med dine klassekammarater.

Fællesskabet

På teknisk gymnasium er der plads til alle. Der er et supergodt fællesskab på tværs af klasser og årgange, hvorfor du sagtens kan opleve en 1. års elev lave lektier sammen med en 3. års elev. Det er lidt som én stor familie.

 

 

Vil du vide mere om teknisk gymnasium?

Ring til elevvejleder Tina Folmer-Larsen eller Pia Rønne Christensen og få en snak om, hvad der interesserer dig og hvad du drømmer om efter grundskolen. De ved en masse om fagene, det sociale liv på skolen, hvad du kan bruge HTX til efterfølgende og meget mere.

tila

Tina Folmer Larsen

Elevvejleder på HTX Nakskov

tila@celf.dk
Tlf. 24 67 62 57

pih

Pia Rønne Christensen

Elevvejleder på HTX i Nykøbing

pih@celf.dk
Tlf. 61 63 29 67