Kommunikation

– Kommunikation/IT A
– Design B

Studieretningen findes i Nykøbing.

For dig, der er interesseret i at arbejde med kommunikation og markedsføring. Du vil blive undervist i, hvordan man bedst rammer sin målgruppe gennem kommunikation.

På Kommunikation- og IT- linjen er der flere timer i fagene Kommunikation/IT A og Design B, men vi arbejder sammen med de andre fag om de bedste metoder til at formidle sine budskaber.

Bliv student med fokus på kommunikation

På Teknisk Gymnasium Lolland-Falster foregår langt det meste undervisning som projekter, og på Kommunikation og IT-linjen vil projekterne typisk være fra den virkelige verden. Derfor vil der blive undervist i godt design, brugeroplevelser, farvelære, markedsføring og IT-programmer, f.eks. til billed- og videoredigering. Vi har et tæt samarbejde med erhvervslivet, deltager i konkurrencer og tager på ekskursioner og studieture.

En god indgang til fremtiden

En teknisk studentereksamen med Kommunikation og It vil være en god indgang til IT- og spilindustrien og kan også bruges til at læse videre på f.eks. IT-universitetet, DTU eller andre højere læreanstalter. Da Kommunikation og IT tæller som et andet fremmedsprog, er det også en god indgang til de humanistiske uddannelser, heriblandt til journalist-, fotograf- og filmteknikeruddannelser.

symbol 551x300