Fester

“Faktisk er alle dage på HTX fede”

[Nikolaj, 18 år, Teknologilinjen på HTX]

Gymnasietiden er meget mere end undervisning og lektier. Det er også sammenhold. På HTX er vi ikke større end, at alle kender alle. Der er hyggelige arrangementer, fx at runde ugen af med fredagscafé og muligheden for at tage til nogle fantastiske gymnasiefester. Dem forstår vi at holde på HTX.

Festen over alle fester er den årlige forårsfest/gallafest i maj, hvor det er tradition, at eleverne ankommer på spektakulære og ofte også ganske opfindsomme måder. Det er jo HTX. Alle er hoppet i lange kjoler og smoking, for der er dømt gallafest og den skal man ikke gå glip af.

Sådan er studiemiljøet

Når du starter på HTX

Fredagsbar, gymnasiefester og hyggearrangementer

Cirka hver anden måned holder vi gymnasiefest og om fredagen holder vi ofte fredagsbar, arrangeret sammen med elevrådet. Der er også en masse andre arrangementer, såsom julefrokoster, fællesspisning, sportsdage, LAN-parties, pigeaftener og en masse andet.

Vi samles

Et par gange om måneden holder vi fællessamling i fællesområderne, som klasserne skiftes til at arrangere. Her bliver der givet informationer og talt om planer for den kommende tid. Alle har mulighed for at komme til orde og spørge, fortælle, invitere, eller hvad man nu har lyst til.