Skab din egen fremtid

– 4 gode grunde til at vælge teknisk gymnasium:

1. Nysgerrighed

HTX er for dig, der er idérig og ser på verden med nysgerrige øjne. Du har lyst til at undersøge, om teorien passer på den verden, vi lever i. Vi lærer dig at tænke innovativt og bruge din nysgerrighed i den kreative problemløsning. Du lærer med andre ord at skabe, og det er eftertragtet og brugbart i mange sammenhænge.

—————————————————————————————————————————

2. Faglig og personlig udfordring

På HTX arbejder vi projektorienteret. Det gør vi på den måde, at det vi lærer i de forskellige fag, afprøver vi i grupper omkring et projekt. Disse projekter kan vare helt op til 2-3 måneder, hvor du virkelig kommer i dybden med tingene, bruger din kreativitet og afprøver nye sider af dig selv. De naturvidenskabelige og tekniske fag udforsker vi på et højt fagligt og teknisk niveau.

Se alle fagene

Find den studieretning, der skaber grundlaget for din fremtid

Hvad er forskellen på STX, HHX og HTX?

—————————————————————————————————————————

 3. Socialt miljø

På HTX er der plads til alle. Derfor vil du opleve, at der går mange forskellige mennesker.  Der er et supergodt fællesskab på tværs af klasser og årgange, hvorfor du sagtens kan opleve en 1. års elev lave lektier sammen med en 3. års elev. Det er lidt som én stor familie.

Lærerne er til at tale med – både til at lave sjov med, men også når det gælder seriøse diskussioner.

Vi har mange sociale arrangementer, og vores fokus på gruppearbejde er også med til at skabe stærke sociale bånd.

Studiemiljøet på HTX

—————————————————————————————————————————

 4. Mange muligheder

HTX-studenter er velansete på de videregående uddannelser, især fordi deres viden er koblet sammen med praktiske færdigheder, men også på grund af deres projektkompetencer. Se mulighederne her på adgangskortet.

Tilmeld dig HTX