Kommunikation og game design

– Kommunikation/IT A
– Design B

Studieretningen findes i Nykøbing.

For dig, der er interesseret i at arbejde med at udvikle spil. Du vil blive undervist i at lave dine egne spil og vil arbejde med, hvad der gør spil gode. Du vil blive undervist i programmer til spiludvikling og vil arbejde med spil i mange af gymnasiets øvrige fag.

På Game-Design linjen er der flere timer i fagene Kommunikation/IT A og Design B, men der indgår et spilelement i mange af gymnasiets ”traditionelle” fag, f.eks. i dansk, engelsk, kemi og matematik.

Bliv student med fokus på udvikling af spil

På Teknisk Gymnasium Lolland-Falster foregår langt det meste undervisning som projekter, og på Game design-linjen vil projekterne typisk gå ud på at udvikle gode spil. Derfor vil der blive undervist i godt design, brugeroplevelser, farvelære, markedsføring og programmer til spilfremstilling. Vi har et tæt samarbejde med erhvervslivet og vil derfor deltage i konkurrencer og tage på ekskursioner og studieture.

En god indgang til fremtiden

En teknisk studentereksamen med fokus på spil vil være en god indgang til IT- og spilindustrien og kan også bruges til at læse videre på f.eks. IT-universitetet, DTU eller andre højere læreanstalter.

symbol 551x300